NYHETER OM OSS VARER INNE SOLGTE VARER AUKSJONER KONTAKT

Meierigården brukt & antikk ble etablert i 1994 og er nå inne på sitt 11 år, med privatsalg, auksjoner og messer. For øyeblikket har Meierigården en butikk som ligger midt mellom Elverum og Kongsvinger, som ligger på vestsiden av Glomma langs riksveg 210. (Hof sentrum, Arneberg). Dessuten har Meierigården brukt & antikk også et alsalgssted i Trysil i samarbeid med Bjørnehiet.

Meierigården brukt & antikk sitt faste auksjons lokale (Skytterhuset) ligger 3 km fra butikken. Dessuten deltar Meierigården brukt & antikk på en 5-10 messer i året.

Butikken i Hof sentrum består av over 600 kvm med varer. Her finner du alt fra hverdagslige bruksgjenstander, til finere antikk. Butikken er åpen hver FREDAG og LØRDAG HELE ÅRET. Fra 1. juli ut august er det åpent hver dag. Ellers kan det gjøres andre muntlige avtaler over telefon.

Vi har også startet en butikk i Storgata 29 i Trysil. Her finner du masse bondeantikviteter og andre gode gjenstander. Her finnes alt til Hytter og Hus. Så er du på skiferie, eller på fisketur ta en tur nedom butikken.

Ellers finnes det masser av varer levert av Meierigården brukt & antikk i Bjørnehiet sin butikk i sentrum av Trysil. Her finnes mange godbiter av antikk og nyere varer. Meierigården brukt & antikk hjelper også gjerne til med varer til hytter og andre tilholdssteder i området.

Meierigården brukt & antikk hjelper gjerne til med frakt hvis det ikke byr på problemer.

Meierigården brukt & antikk er også interessert i kjøp av gode bondeting, samt gammelt porselen, glass, sølv og andre antikviteter så ta gjerne kontakt.

Vi har for øyeblikket ikke planlagt når neste auksjon skal holdes.


se mer antikk

©opyright Meierigården Antikk 2004-2005
tlf: 62953633 | mob: 90034926